- no-one else can see


Igår eftermiddag låg jag under täcket i min säng i en timme och försökte dränka alla tankar med hög musik. Det lyckades dock inte så bra, men några Slipknot-låtar fick mig att sluta tänka så onödigt mycket för ett tag. Psychosocial <3

- wtf?

"Jag fattar inte varför killar inte slänger sig efter dig. Du är smal och ser bra ut i ansiktet."

Så sa en kille på min skola just till mig på msn. WTF?? Han kan ju inte mena allvar.

"Skulle man se den bilden (en jag har lagt upp på bdb) kunde man tro att du var en av alla dem som super varje helg. Det ska vara typ en komplimang"

HAHAHA. Udda jämföreöse.

Måste byta samtalsämne nu, för det här är jobbigt att prata om. En dag kommer snubben vakna upp och inse hur galet fel han har.

Jag var bara tvungen att skriva upp det här, för det lär vara enda gången jag någonsin får höra nåt sånt. Haha.

- throw it all away

Nu har jag ätit pepparkakor och pepparkaksdeg tills jag började må illa. Jävla äckel.

- pepparkaksdeg

Jag har just bakat pepparkakor och ätit helt sjukt mycket deg. Jag skojar inte, det måste vara hur mycket som helst! Galet mycket kalorier, skit också. Nu kommer jag bli fetfetfet. Fetare än jag redan är, alltså.

- femtio miljoner mackor

Jag måste ha förlorat min hjärna.
När det för en gångs skull går bra, när jag faktiskt går ner litegrann i vikt, händer det här.
Jag börjar äta. Och äta. Och äta. Femtio miljoner mackor, rakt ner i min mage.
Åååångest.
Jag försökte övertala mig själv om att den där limpan från bageriet inte var så farlig trots allt, den hette ju sportlimpa. Jag lyckades inte tro på mig själv.
Jag måste ha ätit över 1500 kcal idag. Och klockan är inte ens fyra! Jag ska äta middag sen, kinamat! Åååh, fyfan för mig.

Det värsta är nog att veta att jag kom ner under 50 kg, men sabbade allt igen. Helt och hållet mitt eget fel. Jag har inte ens något att skylla på.

- kanske just för att jag inte är med

Just nu känner jag mig bara så grymt utanför.
Utelämnad, ensam, tråkig, bortglömd.
Kompis ringde och meddelade att de skulle komma om en stund, de skulle bara äta på Max först.
Skratt i bakgrunden. Hon skrattade. Jag skrattade. Fejkskratt för min del.
Jag kunde verkligen höra hur roligt de har. Utan mig.


- känner mig övergiven


Varför måste jag alltid vara så himla svartsjuk?
Jag klarar inte av att mina kompisar träffas utan mig, jag får nästan panik. Att veta att de är tillsammans och har roligt, medan jag sitter här och ruttnar bort.

De ska visserligen komma hit sedan. Är på stan nu och ska köpa present till mig, eftersom jag snart fyller år. Då är det klart att jag inte får följa med, men ändå... det är jobbigt.
Det värsta är att jag vet hur jävla kul de kommer ha när de går där i affärerna och letar. Hittar massor av oseriösa saker, utbrister "Åh, DET HÄR köper vi!". Asgarv.

Jag vill också vara med och skratta. Vill också ta del av det roliga.
Men jag antar att det inte alltid går. Jag har ju varit med och köpt presenter till de två av kompisarna som har fyllt i år, och det har varit galet roligt. Jag antar att det är samma sak när de köper till mig.

Jag undrar om jag får godis. Säkert. Då kommer jag ju inte kunna låta bli att äta det. Fan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MEEEEEEN, något positivt i alla fall! Så himla glad blev jag. Imorse när jag vägde mig visade vågen mindre än någonsin (med den här längden, förstås).
5:an var borta från displayen på vågen. 49,8 stod den på. Lycka.
Visserligen lär jag gå upp massor nu, men jag är bara så himla glad över att ha fått se den där 4:an i början. Det trodde jag aldrig skulle inträffa.

- det är fan inget att skämta om.

Ibland blir jag nästan lite arg på vissa i min klass.

Igår, till exempel. På svenskan fick vi låna böcker som vi senare ska recensera. Det fanns ett antal olika böcker att välja mellan, rätt många exemplar av varje bok. Jag, och några till, valde "Låt den rätte komma in", men det var väl inte så viktigt. Grejen är att den där boken ser lite dyster ut (eller nåt...), och på den är det en "blodfläck". Folk började genast kalla den för emoboken. Sa att någon som var emo hade lånat den innan och suttit och skurit sig, så att det hade droppat blod på omslaget.
Seriöst. Ni går i tvåan. På gymnasiet. Natur, dessutom. Borde ni inte ha lite mer vett än att säga så?

Idag blev jag också arg. En tjej och en kille i klassen, båda smala, håller på och kallar varandra för tjocka hela tiden, på skämt. Fine, det bryr jag mig inte om. Men när killen sedan börjar tjata om att tjejen har bulimi och frågar om hon ska gå och spy efter lunchen - oseriöst, såklart - blir jag lite sur.
På en lektion idag pratade några i klassen även om bulimi och sånt. Någon frågade den där killen varför han tjatade så mycket om det, och gissa vad han svarade? "Jag tycker att det är roligt med bulimi". Det är väl fan inte roligt! Det är en sjukdom, en hemsk jävla sjukdom! Och han tycker att det är roligt med folk som hetsäter och spyr? Herregud.

Kanske blir jag bara upprörd för att de nuddar en öm punkt hos mig. Jag skär mig inte, men vissa kanske skulle tolka mitt självskadebeteende så. Jag har inte bulimi och jag spyr inte, men jag har försökt flera gånger. Och ja, jag skäms över det.
Vissa saker skämtar man inte om. Man gör bara inte det.

- headache


Min mage känns alldeles uppsvälld, och ändå har jag inte ätit mer än vanligt idag. Hmm. Jag var tvungen att ta ca 1 dl yoghurt för en stund sedan, eftersom jag hade så fruktansvärt ont i huvudet. Vad knäppt. När man har ont i huvudet ska man väl dricka vatten eller ta en huvudvärkstablett?
Men men, det funkade litegrann i alla fall. Nu har jag inte lika ont. Yoghurten var dessutom någon lågkaloriyoghurt med 0,1% fett och utan socker. 40 kcal/dl. Egentligen hatar jag sockerfria produkter, de smakar så himla äckligt, men den här yoghurten går faktiskt nästan bra.

- dokumentär

Jag tittade just på en dokumentär vi hade spelat in som handlade om feta personer. En vägde över 450 kg och åt 30 000 kalorier varje dag. Herregud! Hur är det ens möjligt? Går det verkligen att äta så mycket på en dag? Jag tänker inte ta reda på det, haha.

Om man är så fet att man inte har stått upp på fyra år - borde man inte ens kunna försöka göra något åt det då? Eller innan man blir sådär?
De sa visserligen att de personer som var så galet överviktiga hade fel på ämnesomsättningen eller något, men ändå.

Jag förstår inte och kommer heller aldrig att förstå.

- promenad

Nej, nu ska jag gå en promenad, trots att det är mörkt och kallt. Det var så himla länge sedan jag var ute och gick, om man bortser från promenaderna till och från skolan.

Visserligen kommer jag säkert inte ens vara ute i en halvtimme nu, men struntsamma. Bättre än inget, right?

- nyfiken


Jag undrar bara om det är någon som faktiskt läser något av det jag skriver?
Det skulle vara roligt att veta... så skriv gärna en kommentar (kan vara anonym och helt utan innehåll) om du vill.
Om jag inte får något svar tolkar jag det som ett nej :)

- the end

If you look in the mirror and don't like what you see,
you can find out firsthand what it's like to be me


My Chemical Romance är bara för bra <3

- fail

Herrejösses, vilken misslyckad dag.
Massor av fika bröd och skit hos mormor och morfar (hej fetto!).
Galet mycket spagetti till middag (vad tänkte jag med?).
F A I L

- once again

Vi ska snart till mormor och morfar och jag vill helst vara hemma. Jag antar att jag måste följa med ändå, för det skulle kännas så elakt mor mormor om jag inte kom. Det innebär att jag måste äta massor av fika. Fan!

Men imorgon är det skola igen och då ska jag gå tillbaka till de rutiner jag har haft den senaste veckan. Det har ju funkat så bra och jag hoppas att det kommer att göra det nu också.

- fundering


Just nu undrar jag verkligen hur det känns att vara nöjd med sig själv. Jag har nog aldrig upplevt den känslan.

- can't keep going on this way

Jag vill bara gråta. Känner mig så sjukt värdelös. Jag vill äta något, men syrran har kompisar där nere och dem vill jag helst undvika. Jag är arg på att de hindrar mig. Arg på mig själv för att jag blir arg.


- drömmar är inte sanna.

I natt drömde jag att min syster fyllde år, och att vi skulle äta fyra olika bakelser och sånt till frukost. Fyra! Jag kände mig tvungen att i alla fall äta en... fan vad hemskt det var. Jag vaknade och grät, kände mig så himla misslyckad. Trodde nästan att jag hade ätit på riktigt, det kändes ungefär så.

Ikväll ska vi äta våfflor. Jag vill inte! Jag slår vad om att jag kommer äta grädde och skit. Men det är ju faktiskt fredag, så jag kan kanske tillåta mig att göra det. Det kommer bli SÅ mycket kalorier, men vafan. Jag lär ju inte dö, precis.
Jag kommer bara bli fetfetfet och inleda en ny jävla överätningsperiod... Helvete!


- varför leva när man kan dö?

De senaste veckorna har jag tänk oräknerliga gånger på varför man egentligen lever. Vad är meningen med livet?
Jag tror att när man är död så är det bara slut, man finns inte längre och har inget medvetande. Varför måste jag leva när jag lika gärna kan dö? Varför kan inte hela världen bara explodera så att hela mänskligheten utplånas? Det är ju inte som att någon kommer märka något?
Jag tycker inte att det finns ingen mening med livet, utom att dö.

Min svensklärare pratade om döden och sånt för någon dag sedan. Han sa att de flesta unga nog är rädda för att dö för att de har framtidsplaner som de vill uppfylla. Gamla, däremot har kanske redan levt sitt liv och gjort vad de vill med det, och de är därför inte rädda för döden.
Jag tror absolut att han har rätt. Mitt problem är väl att jag inte har några framtidsplaner. Jag VILL INTE sluta skolan och göra någonting efter. Kanske är det därför jag tycker att jag lika gärna kan dö som leva, för att jag inte vill något med mitt liv? Eller för att jag är rädd för framtiden?

Nu kanske jag låter självmordsbenägen, men så är faktiskt inte fallet. Jag förstår bara inte meningen med att leva. Haha.


- sell your soul

Nu sitter jag och äter havregrynsgröt. Varför gör jag det? Jag är inte ens hungrig.

- en äcklig klump i min mage

Fy.
Jag ville bara gråta när jag åt middagen. Det var inte ens gott och nu ligger allt jävla korvbröd i min mage och bildar en stor klump som snart omvandlas till fett.

Jag drog i alla fall bort bitar av bröden och la dem på tallriken. Sen började jag äta av de avrivna brödbitarna, men slutade när jag fick lite smått panik, mitt i en tugga. Jag kunde inte svälja det jag hade i munnen, så jag halvsprang upp på övervåningen och spottade ut det i toan. Sen stoppade jag, av någon anledning, fingrarna i halsen och försökte spy i sådär 20 sekunder, tills jag kom på att vafan, jag vill (och ska) inte spy! Inte ens en gång.

Nu sitter jag här och har räknat ut att jag har ätit ca 850 kcal idag. Intresseklubben antecknar.

- fanfanfan


Jag ska äta middag vilken minut som helst nu och jag VILL INTE. Korv med bröd!! Fan!

Jag känner på mig att det här kommer leda till att jag överäter massa mackor ikväll. Pangbomhej, så är jag inne i en äta-massor-så-fort-jag-får-tillfälle-period igen. Det som faktiskt har gått rätt bra de senaste dagarna.

- tisdagsångest


Tisdag kväll innebär ångest. Alltid. Bara för att vi har idrott på onsdagar, bara för att jag varje vecka är bergssäker på att alla ska se mina ben och upptäcka de röda ränderna. Jag är så rädd för att de ska upptäcka min hemlighet.
Det är min hemlighet. Vad fel det låter!

I morgon kommer det bli extra hemska på idrottslektionen. Jag har pratat med en kille på msn som går i klassen vi har idrott tillsammans med. Tänk om han pratar med mig? Eller hälsar?
Okej, hälsar går bra. Bara ett litet hej, kanske. Men absolut inte mer än så, det klarar jag inte av!
Jag vill att vi bara ska ignorera varandra. Det är i alla fall vad jag tänker göra, så gott det går. Jag känner ju inte honom?

Nu fick jag ångest för att byta om igen. Om de inte upptäcker rivsåren är jag säker på att de kommer se hur äckliga mina ben är ändå. Och hur fet jag är.

Tisdagsångest är väl ett bra ord för att beskriva allt det här. Det återkommer ju varje vecka, så att säga.

- nu säger jag inte att jag inte blev glad.

"Du är min största förebild! Du anar inte hur mycket jag beundrar dig! :) Ditt sett att vara dig själv, ditt sett att våga vara du! Jag önskar jag kunde vara lika stark och njuta av livet! DU ÄR BÄST<3"

Den här kommentaren fick jag på min andra (min "riktiga") blogg förut. Jag blev helt... chockad. Känner bara att jag måste försvara mig, för jag tycker inte alls att det hon skriver stämmer.

Att jag är mig själv? Pffft, jag vet inte ens vem jag är.

Stark? Jag? Nejnej, jag är absolut inte stark på något sätt. Svagsvagsvag är vad jag är.

Njuter jag av livet? Fan heller att jag gör. Jag hatar mitt liv. Om jag så vore inspärrad i ett rum helt ensam hade det inte varit tråkigare (okej, det var kanske en överdrift). Går jag konstant och funderar på varför man lever samt tycker att jag lika gärna kunde vara död för att jag njuter så mycket av mitt liv? Skulle inte tro det. Vill jag gråta så fort jag tittar i en spegel för att jag är nöjd med mitt utseende? Skadar jag mig själv för att jag tycker om mitt liv?

Är det sådär jag framstår genom bloggen och bilddagboken? För i så fall måste jag gratulera mig själv, som lyckas dölja hur jag egentligen känner så himla bra.

- fika. vilket hemskt ord.

"Nu ska vi titta på film och fika lite", sa lärarkandidaten som har varit med oss i några veckor på biologin idag.
Fika. Det ordet högg i mig, satte sig fast och gav mig panik. Fika, fika, fika. Skulle jag bli tvungen att fika? Pepparkakor, bullar och saft. Nej. Nej, nej, nej! Aldrig i livet att jag äter det. Speciellt inte när jag inte alls är sugen!

Efter lite panik och uttalanden som "Men jag vill inte ha något...!" till kompisarna gick jag fram och tog lite av det där jäkla fikat ändå. Jag skulle känna mig så himla elak och otacksam om jag inte tog något. Ett halvt glas saft och en pepparkaka följde med mig tillbaka till bänken, trots att jag inte tänkte äta det.
Jag kunde knappt koncentrera mig på filmen för att jag mest bara tänkte på hur jag skulle bli av med pepparkakan utan att äta upp den. Gömma den i biologiboken? Nej, A, som sitter bredvid mig, skulle säkert märka. Dessutom visste hon ju att jag inte ville ha.

När lektionen var slut tog jag med pepparkakan och slängde den tillsammans med den orörda saften i plastmuggen. Jag slapp undan, och jag tror inte att någon märkte. Möjligtvis att A förstod att jag inte hade ätit kakan.

"Tog du något i alla fall?", frågade J sen. Jag svarade ja. Det hade jag ju gjort, alltså ljög jag inte. Ändå kändes det fel.

Ja, det känns otacksamt att slänga fikat som lärarkandidaten var så snäll och gav till oss, men det var ju andra som uppskattade det i alla fall. En kille i klassen bunkrade upp med hur mycket pepparkakor och bullar som helst. Sen tog han mer. Haha!


- beslutsångest

Varför ska jag alltid ha en sån jäkla beslutsångest?

Ska jag äta ett äpple eller ska jag låta bli?
Jag tar nog ett äpple.
Nej, det gör jag inte alls!
Men jo, jag gör det.
Äh, jag väntar lite och hoppas att jag har bestämt mig senare.

Herregud, det är ett äpple vi snackar om!

- 08.11.17


Åt just middag. Innehåller bacon någonting annat än fett eller? Usch.

Hittills har det i alla fall blivit ca 800-850 kcal idag. Känns som att risken för att jag äter något mer är stor. Vi får väl hoppas att det bara blir en frukt i så fall, för om jag väl tar en macka kommer jag säkert inte kunna sluta.

- godnatt


Nu har jag ont i huvudet och ska sova.
Men jag har inte ätit något mer sedan middagen och det är jag i alla fall glad över.

- jag får inte förstöra nu

Jag är hungrig. Jag ska inte äta. Får inte börja överäta nu, när resten av dagen har gått bra!

Kanske lite havregrynsgröt sedan. Kanske. Om jag verkligen inte orkar utan. Blir man mindre hungrig av att käka is, tro?

- urvädring av rummet

Mamma öppnade tydligen fönstret i mitt rum, så det var som att gå in i ett kylskåp när jag kom in hit. Nu sitter jag med ett tjockt duntäcke för att inte frysa. Mys.

Men nej. Jag skulle ju egentligen bara söka efter svaret på en uppgift till kemihemprovet vi har. Jag och pappa lyckas inte lösa den, så man får väl hoppas att den finns någonstans på internet.

Förresten... vilka tråkiga små updates jag gör. Men vafan, känner jag för att skriva, ja då skriver jag. Det kan gärna få vara tråkigt för min del.

- changes

Nu har jag ändrat lite småsaker som teckensnitt och sånt där i bloggen. Jag kände för en förändring. Det blev väl okej.

Jag stör mig bara på att jag har fått sådär onormalt många sidvisningar i förhållande till antalet unika besökare. Det ser så himla fult ut. 1 unik besökare och 18 sidvisningar idag. Jag är en fanatisk läsare av min egen blogg. Not.

- mitt rum är äckligt

Mamma kom just in och klagade på hur äckligt det luktar i mitt rum. Jag känner ingenting. Är kanske för van? Men nu har jag i alla fall bytt soppåse i soptunnan, det måste varit därifrån den lukten kom. Mitt rum är äckligt.

Jag känner på mig att den här dagen kommer bli seg. Eller så kommer den gå allt för fort, så att jag inte hinner plugga. Biologiprovet imorgon kommer säkert gå skit.

Men jag har inte överätit än i alla fall. ½ portion havregrynsgröt med lite kanel + en lite clementin till frukost. Knappt 100 kcal.

- but that's history

Det som skulle bli en 45-minuterspromenad blev en 90-minuterspromenad. Om det var för att jag hade ätit för mycket eller för att jag ville slippa undan pluggandet vet jag inte. Båda två kanske.
Mitt liv är så sjukt tråkigt just nu. Annars också, för den delen.


- just sleep

Jag skulle vilja ta sömntabletter och bara sova bort hela jävla helgen.

- normalt. vad är det?


Varför kan jag inte bara äta normalt?
Kunna klara av att ta en macka istället för att börja överäta. Inte behöva bekymra mig över om jag ska äta, vad jag ska äta, hur mycket jag ska äta.

"Normalt, normalt, normalt", ekar hela tiden i min hjärna. Men vad är normalt? Hur mycket äter en normal människa till frukost, till exempel? Jag har ingen aning längre. En macka? En macka och en frukt? Lite yoghurt + en macka? Är det på tok för mycket...?

Enligt mig äter jag alldeles för mycket ibland. Mer än normalt. Jag är SVAG, SVAG, SVAG som inte kan stå emot.

Självklart har jag överätit nu ikväll. Tror jag. Jag har inte längre någon koll på mig själv.

- spy

Jag försökte spy idag. Igen.
Stod i duschen, ensam hemma, ångestångestångest.
Jag har aldrig spytt (med flit) och vill och tänker inte börja göra det heller. Jag vet inte ens varför jag försöker. Det dämpar väl ångesten litegrann, antar jag. Eller jag vet att det gör det.
Vad patetisk jag är. Jag och mina halvhjärtade spy-försök. Som misslyckas. Lika bra det.

- inlägg nr 100

Tjohoo, jag spammar sönder bloggen! Det här blir det fjärde inlägget på typ sju minuter, HAHA.
Men det här blir inlägg nummer 100, oh my god. När jag startade den här bloggen trodde jag väl inte ens att jag skulle kunna skriva fem inlägg utan att tröttna.
Ibland gillar jag att ha fel.

- äckel var ordet

Jag vet inte hur många mackor jag har ätit idag.
Äckeläckeläckeläckeläckeläckeläckeläckel


- att blogga anonymt

Ibland känns det bara så himla bra att ha en blogg som typ ingen läser. På min andra blogg (som faktiskt har några läsare, konstigt nog) oroar jag mig alltid över om jag skriver för ointressanta saker. Här däremot kan jag skriva vad jag vill och hur mycket (lite) jag vill. Jag bloggar bara för mig själv och det är grymt skönt.

- and i thought that i found myself today

VAD FAN ÄR MITT PROBLEM?

- havregrynsgröt med kanel

Jag har fått världens ryck och äter havregrynsgröt hela tiden. Havregrynsgröt med kanel. Jag som brukade svsky både havregrynsgröt och kanel, haha. Men det är faktiskt gott :)
En nackdel är dock att vi bara ha kanel på påse. Man måste ta den i händerna eftersom det knappt går att hälla utan att man får ett helt kanelberg. Detta resulterar i att allt jag tar på blir fullt av kanel. Mamma ska köp kanel på kryddburk nästa gång hon handlar. Det kommer bli uppskattat.

- happy birthday... not yet.

Jag har redan ångest inför mitt födelsedagskalas för släkten som äger rum om en knapp månad.
För det första är det ju det här med att det kommer folk och ger mig presenter. Jag har alltid tyckt att sånt är jobbigt.
För det andra kommer jag ju behöva äta massor av äckeltårta och skit. Först blir det förmodligen glögg+pepparkakor, sedan smörgåstårta och till sist vanlig tårta. Kan jag inte bara få slippa?

Jag måste ju liksom äta när det är mitt eget kalas. Och ofta jag redan börjar oroa mig?

- there's no room for me and my misery

På något sätt känns det fel att jag inte får ångest när jag äter massor.
Då finns det ju inget som kan hindra mig?

- hahaha

En kille som går i klassen vi har idrott tillsammans med började prata med mig på bilddagboken för någon dag sedan. Idag sa han att han "hade kollat in mig några gånger".

Min första tanke: "Haha, vad är hans problem?"

Min andra tanke: "Han driver bara med mig."

Jag står fast vid min andra teori. Ingen - och då menar jag verkligen ingen - skulle kunna få för sig att "kolla in" mig. Det finns ingen anledning. Jag är osynlig, ingen vet vem jag är.

Men so what om den här killen driver med mig. Jag känner mig van, trots att det aldrig har hänt.

Och förresten: jag tror verkligen inte att han menar någonting. Vad komplicerat det här inlägget blev. Allt låter bara så fel.

- as time ticks by

Dagen började bra. Jag åt inte för mycket.
Ju längre tid som gick, detso sämre blev det. Jag åt macka efter macka. Fyfan.
Nu ska jag inte äta mer den här kvällen i alla fall.
Herregud, hur är det möjligt att vara så tjock som jag är?

- fail

Dagens intag ligger på ca 1400 kcal. Ettusenfyrahundra äckliga kalorier. Det ÄR för mycket, alldeles för mycket. Men med tanke på att den här dagen faktiskt har varit bättre än ungefär hela veckan som varit så... så vad?

Vi kan ju i alla fall konstatera att jag är sjukt misslyckad, att jag inte har minsta lilla gnutta av kontroll och att jag verkligen borde skärpa mig.

Men nej, jag tänker inte sitta här och tjata om att "NU ska jag minsann skärpa mig!". Om jag misslyckas blir det bara ännu värre än vad det redan är.


- drömmar

Nästan varje natt drömmer jag att jag äter någonting. Häromnatten var det chicken bits på McDonald's, imorse var det hembakat bröd.
Är det normalt eller?


- rädsla

Ibland är jag livrädd för att någon jag känner ska hitta den här bloggen och fatta vem jag är. Vad fan skulle de tänka?

- worthless


Jag är så jävla värdelös. Värdelös, värdelös, värdelös, värdelös.
Jag måste allvarligt talat vara den fetaste människan i världen. Och nu måste jag plugga, men jag vill helst bara gråta. Över att jag är så misslyckad. Så tjock. Så jävla svag.

- self-inflicted

Ibland får jag bara lust att skada mig själv. Oftast får jag den där känslan på extremt olämpliga platser, där jag absolut inte kan göra något sådant.

En gång hände det när jag satt på en buss, bredvid någon random snubbe. Mina två kompisar satt på raden bakom, alla fick ju inte plats bredvid varandra och eftersom jag klev på bussen sist blev det förstås jag som fick sitta själv.
Jag försökte utestänga kompisarnas prat och skratt med skyhög musik (ja, jag är avundsjuk av mig), men lyckades inte särskilt bra. Ensamheten bara vällde in över mig och jag kände ett sånt sjukt stort behov av att skära upp armarna eller något liknande. Självklart gjorde jag ingenting.

Andra gånger det brukar hända är när jag går till skolan. Jag tänker lite för mycket på vad jag har ätit till frukost (för mycket) och hur fet jag är samtidigt som musiken dånar i öronen för att stänga ute alla tankar, men misslyckas. Ordet värdelös ekar gång på gång i mitt huvud och jag vill bara slippa allt.


Jag försöker intala mig själv att jag inte skär mig, vilket ju faktiskt är sant. Jag bara... rispar, med en nål, tills det går hål på skinnet och jag börjar blöda. Ibland knappt det ens. Det är inte så farligt. Jag räknar mig inte som någon som skär sig, absolut inte.

- waiting

Jag kom just fram till att hela mitt liv bara går ut på att vänta.
Jag väntar på att dagen ska ta slut. Sedan veckan, månaden, året, livet.

- dröm

Igår natt drömde jag att jag upptäckte att min kompis har mindre jeansstorlek än jag.
Jag låter säkert helt hemsk, men jag vill verkligen inte att det ska vara sant. Bara av att tänka på hur stora jeans jag behöver ger mig ångest och det blir knappast bättre av att alla jag känner har smalare höfter/midja än vad jag har.

Idag har jag i alla fall fått i mig mindre än 1000 kcal. Det får väl gå. För vad har jag för val?


- time to make a change....?

Nu för tiden skriver jag mest bara korta små inlägg om vilken tjockis jag är. Det är som om alla andra ord har tagit slut - det enda som fins kvar i min hjärna är fetfetfet.

Helst vill jag inte gå tillbaka och läsa vad jag skrev för några månader sedan - det skulle bara få mig att känna mig allt för misslyckad, men jag vill i alla fall minnas att jag skrev lite längre inlägg förut och att de handlade om något annat än mat och hur mycket jag hatar min kropp.

Jag ska kanske försöka skriva ner lite tankar som måste ut (när jag väl har några). Det börjar kännas allt för enformigt att bara skriva "Idag har jag ätit onyttigt och jag är så jävla fet". Haha.

- jävla skit

Chokladkaka med grädde. Fanfanfan. Var hos mormor och morfar idag och kunde ju knappast låta bli att fika.

Jag vill inte vara såhär tjock längre, jag orkar inte!
Mitt problem är att jag helt enkelt inte klarar av att göra någonting åt det. Ska det verkligen vara så svårt att låta bli att äta så jävla mycket onödigt och onyttigt hela tiden?

- fetto

Åååh, jag blir galen på mig själv! Lyckades äta "bra" i en och en halv dag och sedan sket sig allt. Jag säger bara godis.

Fyfan vad fet, fet, fet jag är.

Och hälften (om inte mer) av mina inlägg ser ju ut ungefär på det här sättet. Det måste ju helt enkelt vara för att jag är så jävla tjock helt enkelt.

- yesterday


Hm... gårdagen då.
Var ju hos grannarna på någon liten filmkväll eller vad man ska säga. Åt tacos (alldeles för mycket), men lyckades hålla mig ifrån godiset. Inte en enda bit slank ner i magen, trots att jag satt med en stor jävla godisskål i knät. Ha!

För övrigt var kvällen en besvikelse. Jag ville mest bara hem hela tiden.

RSS 2.0